Thursday, February 26, 2009

4de Nationale Merkencompetitie

Het is even geleden, maar het is weer Nationale Merkencompetitie tijd: de online enquête waar je kunt laten weten van welke merken je houdt en welke je maar niks vindt. Je favoriete bier, sterke drank, bank, politieke partij, voetbalploeg, radiostation, krant of magazine … en meer … je kunt vanaf nu stemmen.

En om het nog plezanter te maken, kun je nadien ook kijken of je merkvoorkeur overeenkomt met die van mij. En om het nog veel plezanter te maken – want het zou natuurlijk erg lullig zijn als je alleen met mijn merkvoorkeur kunt vergelijken – mag iedere blogger meedoen, zodat ook jouw lezers zich met jouw merkvoorkeur kunnen vergelijken.

Het enige wat je moet doen is de enquête invullen, je email adres op het einde van de enquête opgeven, en mij vervolgens een mailtje sturen met 1/ dat email adres dat je opgegeven hebt, 2/ de naam en een foto waarmee je in de matchmaker wil verschijnen en 3/ de URL van je blog zodat we een link kunnen leggen.

Posted by henk in 11:16:51
Comments

5 Responses to “4de Nationale Merkencompetitie”

 1. ook een beetje lullig is exact hetzelfde tekstje zien verschijnen op de blogs van LDV-medewerkers. Béétje moeite, gasten!

 2. Anonymous says:

  @ piet: coherentie heet dat hé, maar je hebt wel gelijk, ik ga Janso vervolgen voor het pikken van mijn content

 3. janso says:

  Aaaah Piet… tis crisis voor iedereen. Nee, heb het verschrikkelijk druk, elke minuut telt.
  On topic: ik kan ook een voorbeeld geven waar Henk mijn content steelt (ook al beweert van niet).

  Janso.

 4. You still write on here! Thanks :)

 5. zdcsort says:

  Such as the Valley of the lilies, fresh and clean, refreshing reading